kolmapäev, 21. september 2011

Olulised mängud oktoobris.


Dark Souls (7. oktoobril). Ma ei tea vist kedagi, kes antud RPG mängu tulekust keskpäraselt sillas oleks. On need, kes väga ootavad ja need, kes ei hooli kohe mitte üks põrm. Mina kuulun hoolijate hulka, sest pean lugu mängudest, mis mulle väljakutse esitavad. Ja see ei tähenda kohe mitte sugugi seda, et mulle meeldiks kümneid kordi järjest surma saada. Lihtsalt, Dark Souls õpetab sind vanaviisi ettevaatlik olema - iga samm on potentsiaalselt surmav, kuid tasu edenemise eest alati köitev ja inspireeriv.

RAGE (7. oktoobril). RAGE on id software poolt toodetav FPS, mis lubab olla enamat kui Doom ning Quake kokku. Mida me selle kohta veel teame. Xbox 360 install on ca 22GB, klassikalist surmamadinat ühismängu osasse ei poogitud ja ainult PC omanikud saavad level editori. 

Ace Combat: Assault Horizon (14. oktoobril). Õhulahingud! Üksik- ja ühisrindel. Kes sarjast lugu peavad, need teavad küll.

Forza 4 (14. oktoobril). Xbox 360 saab võidusõidumängu, mis on sügav ja sisutihe. Seda võiks lausa sõidusimulaatori nimega pärjata.

PES 2012 (14. oktoobril). Jalgpall on võrratu! Või oli see hoopis võrkpall? Jalgpall on parem kui jäähoki?

Batman: Arkham City (21. oktoobril). PC versioon lükkub küll novembrisse, aga konsoolidel saab nahkhiirmehe koitanud keepi varem tuulutada. 

Battlefield 3 (28. oktoobril). Battlefield! Call of Duty suurim rivaal! Ühismäng! Visuaalid! Kogemuspunktid! Uneta ööd. Uneta päevad!

Disgaea 4 (28. oktoobril). Playstation 3-e eksklusiivmäng, taktikaline rollikas, mida iseloomustavad humoorikas dialoog ning nutikad tegelaskujud. Minimajandamine, mille sisse võib ära eksida.

1 kommentaar:

  1. Bonus Terbanyak melalui Media Domino Online Sergiev Posad Rusia Situs www.pokerusia.co Melalui Bank DBS Indonesia dengan Kode Bank 046.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!