teisipäev, 13. september 2011

10 eksklusiivmängu, mida omada Playstation 3 mängukogus


10. God of War Collection - See on HD versioon PS2 superhittidest, nägusam ja endiselt märulirohke. Selles komplektis on kaks mängu, neist teine nägi juba Playstation 2 pardal välja kui märk selgest tulevikust. Nüüd, tõepoolest selgema ja teravana, on see tõeline visuaalne kalliskivi.


9. M.A.G. - esmapilgul võib MAG algaja jaoks väga vaenulikuna tunduda. Lahinguväljad suured, vastaste täpsuskütid äärmiselt tüütud. Aga kui sa leiad õige seltskonna, õige mängu ja saad sisse oskuspuude uuendamise hoo, oled sa peagi ise see tüütu snaiper, kes teistele peavalu valmistab. Omanäoline ja diip ühismäng.


8. Gran Turismo 5 - Täiuslik võidusõidusiumulaator, kas on vaja veel midagi lisada?

7. Killzone 3 - Paljude meelest kaotas Killzone 3 tempokamaks muutudes eelmisi osasid saatnud eripära. Minu meelest on see jama jutt. Killzone 3 on sarja tugevaim.


6. Yakuza 3 - Avatud linnas toimuv märul, mis sisaldab üle mõistuse hästi lavastatud filmiklippe, ootamatuid lisamissioone ning väga erinevat sisu. Paljud kriitikud on seda lisaks kõigele muule ka kaasaegse Jaapani simulaatoriks nimetanud.


5. God of War 3 - see ei pruugi olla mu enda lemmikmängude TOP viies, aga tegu on hämmastava saavutusega graafika vallas, lisaks ääretult verise ning vägivaldse (kohati taluvuspiire kompava) teosega.


4. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - MGS4 võtab loo jutustamist tasa ja targu, seda ei huvita eriti, kas see sind huvitab või mitte. Huvitav on selline lähenemine igal juhul, sekka töötavat hiilimist, märulit ja toredaid bossilahinguid.


3. Heavy Rain - Draama mängu keres, mõned nimetavad seda pigem interaktiivseks novelliks, teised lähimaks loodud lüliks mängu ning filmi vahel, kolmandad ei esita mingeid küsimusi. Igal juhul on tegu emotsioonidest kantud teekonnaga, mis võib sind ka näiliselt õigete valikute eest karmilt karistada.

2. Demons Souls - Ükski kaasaegne RPG ei nõua mängurilt nii palju, kuid kurjast mainest hoolimata ei ole see mäng ebaõiglaselt keeruline. Ta lihtsalt eeldab, et sa oleksid hoolikas, õpiksid palju ning ei paneks pahaks kui sind peale tunnist eluspüsimist uuesti taseme algusse lennutatakse. Kõhe keskkond pole siin ainus, mis judinad peale ajab, sa kardad ka iseennast. Kuulsid õigesti, sinu suurimaks vaenlaseks selles mängus võid olla just sina ise oma hooletu suhtumisega.


1. Unchatred 2 - Nathan Drake seiklused varaste keskel on nii lähedal over-the-top-märulifilmile, et Naughty Dog peab nüüd lati veelgi kõrgemale tõstmiseks tõsiselt loov olema. Kas nad seda suudavad? Usun, et jah. Aga millega nad trumpavad üle teise osa proloogis toimuva ununematu rongistseeni?

1 kommentaar:

  1. Promo Turn Over di Agen Samgong Online Stavropol krai Situs www.rusiapoker.co Melalui Bank Maybank Indonesia Kode Bank 017

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!