reede, 2. september 2011

Elades Ekraanil külastajate oodatuim mäng sügisel on Call of Duty: Modern Warfare 3


Teist kohta jäid jagama Assassin`s Creed: Revelations ja Battlefield 3 ning kolmanda koha haaras Need for Speed: The Run. Veidi üllatavad on Skyrim`i ja Uncharted`i madalad positsioonid, päris hääleta jäid Resistance 3 ja Batman: Arkham City. Kommentaaride osas jagati veel üks plusspunkt mängule Gears of War 3. Tänud kõigile, kes hääletasid. Nüüd aga värske küsitluse juurde:

Kas me mänguritena vajame uut konsoolipõlvkonda või mitte? 

See on peaaegu ajakohane küsimus, millele on mul vastuseks üsna kindel seisukoht, jah, ikka, aga mitte veel. Käesolevad konsoolid ehitati üles veidi teisiti kui eelmise põlvkonna masinad, oluliselt avatumateks, platvormideks, millele ehitada. Siin on koondunud digitaalsete, nii täis- kui arkaadmängude müük, võrgumängu võimalusi on täiustatud, sisse on toodud suhtlusvõrgustikud, erinevad meediakanalid, trofeed ja saavutuspuntkid, reklaam, uudised, demoversioonid tulevad sinu elutuppa otse Xboxi dashboardilt ja Playstation 3 konsooli XMB menüüdest, kui sul on 3D teler, mängi 3D-d toetavaid mänge, laienda oma elamust veelgi Kinect ja Playstation Move kontrollerite abil. Kõik see toimib ideaalilähedaselt, kasutajad on sellega harjunud ja sisuline areng käib tegelikult üha edasi. Hea idee ei ole enam puhtalt riistvaras kinni, mida tõestavad pidevalt süsteemivara uuendused. Trofeede kaasamise jaoks Playstationil ei olnud tarvis uut konsooliversiooni välja lasta, mäletate ikka. Mitmed loetletud võimalustest ongi tekkinud ja arenenud ajapikku. Just see voolav areng välistab nüüd järsu hüppe, mis iseloomustas eelmise põlvkonna üleminekut tänaseks. Millised oleksid hinnad, mida me nüüd oleksime valmis uue riistvara eest maksma? Missugune oleks see lõvisamm, mille astuks hetkel või lähiajal sekkuv uus põlvkond? Peamiselt pildiline, ehk pilvepõhine, rohkem digitaalset müüki toetav? Lapsekingades virtuaalreaalsus - liiga sci-fi, seega ebareaalne, kuigi sellegagi eksperimenteeritakse. Kõik toredad ja innovaatilised argumendid, kuid ma ei näe siin eriti suurt hüpet. Graafika osas oleks edasiminek, tõsi küll, reaalne ja tuntav. Xbox 360 ja PS3 jäävad PC-st maha DirectX11 võimaluste ja efektide varjus. Konsoolide pardalgi on veel edasiminekuruumi, aga mitte väga laialt. Õigemini küll ruumi graafika lihvimiseks. Täisdigitaalne müük? Ma ei oska öelda, kui paljud selleks tegelikult valmis on. PSP Go üritas seda mudelit muide alistada ja ega sel väga hästi läinud ei ole. Me tahame endiselt mängukarpi riiulisse. Kollektsionäärid ei loobu ilmselt niipea võimalusest metall- või kartongümbrises CE hankida. Jah, Wii läheb uuele ringile, aga seda puhtalt seetõttu, et Wii U üritab oma võimalustega alles käesolevale põlvkonnale sabasse haakida. Playstation Vita seab end Playstation 3 kõrvale kui võrdväärsele lähedane, aga ei püüdle samuti ajamasina rollile. Selge on see, et lähiajal kuuleme me igasuguseid kõlakaid uute mängumasinate kohta, ilmselt hõigatakse mõni neist reaalselt ka välja, aga ma olen päris kindel, et kõige selle kõrval elab käesolev põlvkond oma funktsionaalsusega veel päris pikka aega. Mida arvad sina?

See võib välja näha nagu tolmuimeja või miniatuurne auto, aga tegelikult on tegu hoopis külalisega tulevikust.

2 kommentaari:

  1. Cashback Terbesar melalui Bandar Blackjack Saratov oblast Situs www.rusiapoker.us Melalui Bank Central Asia Kode Bank 015.

    VastaKustuta
  2. www.bolavita.site Agen yang Terus Berinovasi untuk memberikan kemudahan untuk para member setia Bolavita dengan sebuah terobosan baru sekarang Bolavita bekerja sama dengan OVOPay Indonesia agar para member setia Bolavita tetap bisa melakukan deposit tanpa harus pergi jauhjauh ke mesin atm dan juga bisa bertransaksi disitus kami meskipun bank sudah offline.

    Dengan bantuan dari Lippo Group (OVO) kami menyediakan sebuah sarana transaksi terbaru dengan cara yang sangat mudah bagi anda para member setia kami. Untuk anda yang belum pernah melakukan deposit menggunakan ovo, berikut ini adalah beberapa ketentuan yang harus diikuti.

    Deposit Via Ovopay di Agen Judi Online Bolavita
    *Agar dapat melakukan transfer dana OVOPAY, Member diwajibkan untuk melakukan UPGRADE OVOPAY ke Premier terlebih dahulu*

    Info selengkapnya silahkan hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!