reede, 14. oktoober 2011

Skyrimi põhimäng lõpetati 2 tunni ja 16 minutiga!

Niisiis said Bethesda stuudioga seotud kiirmängurid Skyrimi põhistoori alistamisega hakkama ajaga 2:16:10. Hirmutav? Liiga lühike reklaamitud ülipikkuse-suuruse kohta? Mängureid see fakt siiski eriti murelikuks tegema ei peaks, sest tegu on ilmselge lõikamisega, punktist a punkti b kihutamisega, kuigi jah, petukoode runneritel kasutada ei lubatud. Ka Oblivioni ning Fallout 3-e peaquestid olid päris lühikesed, põhiline osa mänguajast tekkis tänu suurele maailmale ning sellesse pikitud lisamissioonidele. Isegi rollikas Demons Souls, mis võib su ajast sadu tunde küsida, kiirlõpetamise rekord ulatub tunni aja sisse, nii et selliseid ponnistusi suudavad vaid üksikud. Need, kes eelnevalt ilmselt kümneid tunde harjutanud on. Keegi naljamees on tolle blogiloo kommentaariumis siiski arvanud, et oluline fakt selle kohta, et Skyrim sisaldab üle kahe tunni mänguaega, tuleks mängukarbi kaanel eraldi ära märkida. Hüsteeriline, ma tean!


3 kommentaari:

  1. Bonus Promo melalui Bandar Samgong Tuva republic Situs www. pokerrusia .org Melalui Bank UOB Indonesia Kode Bank 024.

    VastaKustuta
  2. ayam bangkok mati Deposit Menggunakan OVO Pay Bonus Freechps Di Situs Bolavita ! Agen Judi Online terpopuler di Indonesia !

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!