reede, 21. oktoober 2011

Elades Ekraanil lugejad armastavad mänguvälisel ajal hobid paigas hoida, puhata, veebis surfata ja tööd rabada

Eks ta nii olegi. Täiskasvanud inimese jaoks on mäng meelelahutus, mille jaoks näpistatakse vahepeal isegi sealt, kust näpistada ei anna. Õpilastele võib koolipäeva lõppemine tihti seda tähendada, et nad klassist otse koju, puldi juurde ruttavad ning lemmikmängu seltsis terve õhtupooliku veedavad, aga mida rohkem aastaid koguneb, seda enam kahaneb vaba aja osakaal möödapääsmatu kõrval. Mingil momendil saab ütlemine, et ööpäevas peaks olema rohkem kui 24 tundi, käegakatsutavaks. Olen vahepeal märganud, et aeg ärkvel kipub unele silmad ette tegema. Äratus, eine, töö, blogi täitmine, töö, eine, argitoimetused, sõbrad, hobid ja kirevase päralt, kell on ühtäkki 03.00 hommikul. Mis tähendab seda, et saab ehk parimal juhul üheksani und lasta. Jube lugu.

Meie tänane küsimus eeldab ainult ühe vastusevariandi valimist. Kas jah või ei. Lihtne eks. Ja küsimus ise on veel lihtsam, kuigi selle üle annaks päris tuliselt vaielda. Igatahes... Kas sinu arvates on Eestis müüdavad videomängud liiga kallid? Jah või ei?

1 kommentaar:

  1. Freebet Terbanyak di Bandar Live Poker Tyumen oblast Situs www.pokerrusia.pw Melalui Bank OCBC NISP Syariah Indonesia Kode Bank 029.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!