teisipäev, 4. oktoober 2011

Only on PSN programmist

Eile ujus pinnale uudis selle kohta, et Sony alustab programmiga Only on PSN, mille suurimaks tõmbenumbriks, vähemalt mängurite jaoks, saab Playstation 2-e mängude digitaalne müük. Programm on ametlikult mõeldud vaid USA kasutajate jaoks, aga Sony on lubanud suurema osa selle sisust ka Euroopas müügile panna. Eriti hea uudis - muu kauba sees ka Playstation 2-e mängud. Only on PSN alustab Põhja-Ameerikas juba sel nädalal ning selle käigus saavad kasutajateni toodud sellised klassikud ja osaliselt ka mitte eriti tuntud mängud nagu God Hand, Odin Sphere, GrimGrimoire, Maximo: Ghosts of Glory ning Ring of Red. Valik on tõesti ahvatlev, paneb tundlikuma südame lausa kiiremini lööma. Seda, kas need lelud trofeesid toetavad me ei tea (oletan, et mitte), samuti mitte seda, millal neid ametlikult UK kontolt alla laadida saab.

Mida sellest sammust välja lugeda? Esiteks astub Sony antud strateegiaga veel ühe nutika sammu digitaalse müügi laiendamise poole ning ühtlasi annab vastuse Microsofti XBLA ja Games on Demand programmidele. Teiseks - PS3 ja PSN on nagu suur kindlus, mida pidevalt ehitatakse. Tegu on äärmiselt tugeva ning arenguvõimelise platvormiga ja vanema sisu koondumine-taastoomine katab siin väga laia huvigrupi. Miks neist mängudest eraldi kollektsioone ei tehta? Kui olete märganud, siis saavad HDkuue vaid eriti uhked ja populaarsed teosed, sellised, mis korralikult müüvad. Ring of Red HD? Kes seda ikka ostaks? Üksikud fännid. Või siis Maximo HD. Paljud isegi ei tea, mis sorti elukas see selline on. Lihtsam on selliseid nimesid eraldi müüa, siit tuleb päris palju emotsionaalseid oste ja loomulikult saavad ostu teha kõik need, kes varem veel soovitud mängu kogenud ei ole, aga tunnevad huvi. 

3 kommentaari:

  1. väidetavalt on psn läbikukkunud ja seega surev platvorm. väidetavalt. saame näha.
    ps2 mängud tulevad psn-i 'as is', vähemalt esialgu. ei mingeid trofeesid ega hd kosmeetikat. kuna minu mänguaeg algas alles wii ja ps3-ga, ootan pakutavat igatahes huviga.

    VastaKustuta
  2. Trofeede lisamine aitaks ehk paremini müüa neid mänge. Samas, ma usun, et paljude jaoks on mäng ise piisav väärtus selle hankimiseks. Mulle meeldivad trofeed (olen mitme mängu puhul platinumi sihtinud ja selle ka saavutanud), sest need, vähemalt mõned neist, tekitavad võistlusmomendi, aga olen 100% selle mõtte poolt, et puhtalt trofeede pärast mängima ei peaks.

    VastaKustuta
  3. Promo Bonus via Bandar Ceme Online Tula oblast Situs www.pokerrusia.net Melalui Bank CIMB Niaga Syariah Kode Bank 023.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!