reede, 14. oktoober 2011

Elades Ekraanil lugejad on kodumaise postiteenusega üldjoontes rahul


Suurem osa eelmise nädala küsitlusele vastanutest on kodumaise postiteenusega rahul, ülejäänud enamus arvab, et see võiks ka kiirem ja parem olla. Kahel vastanul on saadetisega midagi halba juhtunud ja kaks ei ole postiteenuse toimimisega kohe sugugi rahul. Minu vaatenurgast? Katkiseid pakendeid on ette tulnud, osaliselt purunenud on ühe DVD plastikümbris. See moodustab ehk ühe protsendi kõigist saadetistest kui sedagi. Lisaks puudub mul absoluutselt faktiline tõestus, et need esemed just meie riigis transpordi käigus lõhutud on. Riigisiseselt pole minu saadetistega samuti erilisi intsidente toimunud (kui selleks mitte pidada üht kolmepäevast, minu meelest põhjendamatut viibimist), ühe erandiga. Nimelt sai kord telefoni teel uuritud, kas on mõtet mängule kontorisse järgi minna, mille peale vastati, et jah, on saabunud, tulge julgesti. 6 kilomeetrit hiljem vaatas teller mulle sügavate siniste silmadega otsa, klõbistas veidi klaviatuuriga ning vastas: computer says NO! Mille peale ma kehitasin õlgu, ladusin lauale trumbi, et mulle pool tundi tagasi telefonis ju öeldi, et saadetis on kohal. Tuhrasid siis veel oma laos nagu karihiired ja oh imet, sel korral oli saadetis tõesti saabunud. Nii et oleks ma läinud ilma eelinfota, oleks postipakike minust kurvalt maha jäänud. Computer says NO, aga lao reaalne seis ütleb YES. Muidugi ajavad sellised nüansikesed teenuse eest kurja moodi maksnud kliendi tigedaks ja tagatipuks foorumisse kaeblema, aga mina soovitan selle sammu vahele või vähemalt hilisemaks jätta. Kui midagi juhtunud on, minge piirkonnajärgsesse kontorisse kohale, kirjutage asutuse kõrgematesse sfääridesse samuti kiri ja paluge asi ära lahendada. Ja seda maksab teha ikka siis, kui selleks ka põhjust on. Katkine ese vajab kohest sekkumist. Kui aga olete oma saadetise kättesaamisega nt jõulude ajal hädas, siis pole selles tõenäoliselt ei Eesti ega ka mõne teise riigi postiteenus süüdi. Laod on sellisel lahke andmise ja saamise ajal kraamist pungil ja ilmselt puhkab teie kallis Skyrim koos kellegi köögikulbikomplekti ning villaste sokkidega pimedas laonurgas miljoni teise saadetise all. Põhiline tarkus, mis siit välja korjata, on ikkagi selline, et postiteenuse pakkuja foorumeid ei loe, küll loeb ta teie saadetud kaebust.

Täispööre. Sügis on nüüd ametlikult käes. Sellest saab aru näiteks kollase osakaalu järsus kasvus rohelise sees, kui aknast välja kaeda. Eile märkasin ma veel, et õhtul kisub kuidagi erakordselt varakult pimedaks ja õue, kus vihmutab või üsna jahe on, enam suurt asja polegi. See jätab taas päris palju aega tubasteks meelelahutusteks ja minu küsimus on seekord lihtne ja arusaadav. Millega sa mängimise kõrvalt veel aega surnuks lööd? On su eelistuseks raamat, veebis surfamine, mõne hobiga tegelemine, hoopis sportlik ajaviide mõnes klubis? 
 

2 kommentaari:

  1. Cashback Terbesar dengan Agen Blackjack Tver oblast Situs www.pokerrusia.co Melalui Bank OCBC NISP Indonesia Kode Bank 029.

    VastaKustuta
  2. ayam bangkok magonthai Bolavita Situs Judi Online Yang sudah berdiri Sejak 2012 Sudah terbukti Aman dan Terpercaya ..

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!