pühapäev, 30. oktoober 2011

Piraadid ei maga - Modern Warfare 3 lekkis juba!

Tõsi ja kurb see on. Kelle jaoks kurb, kelle jaoks mitte. Igal juhul ulbib MW3 PC versioon piraadikanalis kirjutab Venturebeat. Activision Blizzard ei ole selle üle muidugi õnnelik, sest nad plaanivad veel sel aastal mängu müüa 20 miljonit koopiat ja iga ula peale läinud elamus tähendab üsna kindlat miinust sellest numbrist. Miinust ka loodetavast teenitavast 1,2. miljardist dollarist aastal 2011. 

Kuidas mäng siis lekkis? Nagu igavas põnevusfilmis. Ühe laohoone töötaja lihtsalt virutas selle hoolimata rangetest turvameetmetest ning sealt edasi paljunes versioon nagu viirus. Mängurid erinevates kommentaariumites arutlevad selle üle, kas leke võib olla lihtsalt hästi varjatud promotrikk. On teada, et sarnane intsident toimus ka enne Black Ops ning MW2-e reliise ning piraatlusest hoolimata ronisid müüginumbrid lakke nagu kolm Red Bulli konsumeerinud ämblikmees.


1 kommentaar:

  1. Bonus Terbanyak melalui media QQ Kyu-Kyu Ulyanovsk oblast Situs www.pokerrusia.us Melalui Bank Windu Kentjana Internasional Kode Bank 037.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!