kolmapäev, 19. oktoober 2011

Playstation Vita stardib 22. veebruaril 2012


Mida me teame? Teame nüüd lõpuks ometi stardikuupäeva ja selleks on 22. veebruar 2012, ka Euroopas. See ei ole enam mägede taga. Teame, et WiFi mudel hakkab maksma 249 eurot ning WiFi + 3G 299,99 eurot. Teame erinevaid peeneid spetsifikatsioone, mida ma siin eraldi loetlema ei hakka. Eurogamer toob need eraldi välja. Mida me endiselt ei tea? Üht päris olulist asja - milline saab olema Euroopa stardimängude valik. Samas, Vita jaoks on tootmises üle 100 erineva mängu, millest õige mitmed on tuntud nimed ja vähemalt see julgustab. On selge, et uue platvormiga tulemiseks on tarvis korralikku mänguvalikut ning arvestades seda, kui hästi Sony hetkel näiteks Playstation Store`i täitmisega hakkama saab, võib päris kindel olla, et nad ei jäta ka Vitat juhuse hooleks.  Üks mu tuttav mainis kunagi, et kui PS3 oleks portatiivne, oleks see tema jaoks ideaalne mängumasin, Vita saab sellele unistusele reaalselt lähedal olema.

3 kommentaari:

  1. Cashback Terbesar dengan Agen Blackjack Tver oblast Situs www.pokerrusia.co Melalui Bank OCBC NISP Indonesia Kode Bank 029.

    VastaKustuta
  2. tarung ayam
    Info Selengkapnya hubungi : BBM: BOLAVITA, WeChat: BOLAVITA, WA: +6281377055002, Line : cs_bolavita, Livechat : www.bolavita.site

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!