neljapäev, 3. november 2011

Ubisoft kritiseerib arvustajaid - "nad ei taha tegelikult innovatsiooni"

Ubisoft on kuri, kirjutab MCV. Arvustajad on (kuidas nad julgesid!) nende uut mängu Rocksmith, mis innustab mängureid ehtsate instrumentidega muusikat tegema (sa saad oma päris kitarri konsooli või PC-ga ühendada), kurja moodi kritiseerinud. Vähemalt sel moel nad kurdavad, sest Metacriticu keskmine hinne platvormi Xbox 360 jaoks on 78 ning et arvustajatele ei meeldi miski uus, kuigi nad vinguvad alati "selle müsteerilise uue" puudumise üle. 

Oot, misasja? 78! Meeldib arvustajatele innovatsioon või mitte, minu silmis on 78 hämmastavalt kõrge skoor ja antud avaldus veel üks märk sellest, et arvustuste hinded kipuvad nüüd skaalalt 7-10 skaalale 8-10. See on kivi ennekõike arvustajate kapsaaeda, sealt edasi ka publisheride omasse, sest siit ja sealt on lekkinud kõlakaid ning ka fakte, kuidas arvustuste skoore erineval moel mõjutada püütakse, eriti puudutab see neid arvustusi, mis näevad ilmavalgust varakult. Tegelikult on oma toote kaitsmine müügisõjas mõistetav käitumine, lihtsalt Ubisoft räägib ridade vahelt. Üks on veel selge - mida rohkem arvustajaid kümneid jagavad, seda keerulisemaks muutub kuusi ja seitsmeid koguvate arvustuste seis.

1 kommentaar:

  1. Bonus Freechip di Dealer Ceme Online Volgograd oblast Situs www.pokerusia.com Melalui HSBC - Hongkong and Shanghai Bank Syariah Kode Bank 042.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!