esmaspäev, 14. november 2011

Olulised mängud novembris


Mõned neist on juba müügil, mõned alles tulekul, aga üks, mis kindel, november on selle hooaja mängutšunami lainetipp, nii et surfake nagu jaksate, peagi saabub lühiajaline mõõn. Ilmselt jaksavad vähesed meist endale kõiki saabuvaid teoseid hankida (selles tööstuses toimib konkurents suurepäraselt ning uusi tooteid tuleb nagu liinibusse Tartust Tallinna poole), aga meie õnneks eksisteerivad ka allahindlused ning viisakas järelturg, nii et kes ei jaksa täna, jaksab homme. Jõulude ajal saadud Skyrim ei ole mingil moel viletsam tänasest Skyrimist.

Uncharted 3 (2. novembril) - Nathan Drake seikleb sel korral salapärase kõrbelinna otsinguil ning see, mida ta näeb, mida meie näeme, on unustamatu. Filmilikule märulseiklusele lisatud ühismänguviisid rokivad. Minu hinne sellele suurteosele sai teatavaks selles arvustuses.

Call of Duty: Modern Warfare 3 (8. novmebril) - Suurejoonelise, lõputuna näiva FPS sarja uus osa on otsast otsani iseendast purjus. Visuaalid nagu elust enesest, plahvatusi enam kui ühes keskmises Hollywoodi suvefilmis. Ja ühismäng - see on omaette tase.

LA Noire Complete Edition (11. novembril) - LA Noire toob oma kriminaalselt hea sisu PC-le. Koos laiendustega. Kaunima graafikaga. Jäädes sama põnevaks ning intelligentseks. 

The Elder Scrolls V: Skyrim (11. novembril) - Aasta, aga võimalik, et ka kümnendi suurim rollikas. Kes põhilugu näha ei taha, läheb ja korjab seeni, või ostab maja, või abiellub, või hakkab koerapidajaks, või tegeleb küttimisega, või... võimalusi on lugematul hulgal. Ja selle mängu minimissioonid ei saa kunagi otsa. 

Assassins Creed: Revelations (15. novembril) - Veel rohkem ronimist, hüppamist ning intriige uhkes avatud maailmas. Jah, ma tahan küll selle kõige kõrgema hoone tippu ronida!

Halo: Combat Evolved Anniversary (15. novembril) - Nüüd see juhtub. Esimene Halo, mis pani saagale jahmatavalt äkilise alguse, saab uue pildikuue. Ning mitmeid lisasid. 

Need for Speed: The Run (18. novembril) - Raevukas elu eest kihutamine, mis toob tegelase teatud hetkedeks ka autost välja. See on uut moodi Need for Speed. Peamiselt loeb siin ikka kiirus.

Saints Row: The Third (18. novembril) - GTA-lt laenanud ning siis täiesti omaette elu elama hakanud läbumärul, mis on ühtlasi brutaalne kui ka absurdne. 

Super Mario 3D Land (18. novmebril) - 3DS saab lõpuks ometi ühe mängu, mille pärast konsooli osta. Aga kas sellest piisab?

The Legend of Zelda: Skyward Sword (18. novembril) - Ja midagi magusat ka Wii omanikele. Suur, näiliselt lõpmatu seiklus, mis hiilgab, hiiglab ka tegijate leidlikkuse poolest.

Batman: Arkham City (25. novembril) - Batman lööb keebi valla ja liugleb PC-le.

Nimekiri on veelgi pikem, mainimata jäid Rayman Origins, Professor Layton, Lego Harry Potter: Years 5-7, Anno 2070, Cave Story 3D ja terve hulk muid põnevaid. November on epitsenter!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Avalda julgelt arvamust!