reede, 9. detsember 2011

Kõikvõimas Google Chrome paneb Bastioni otse veebisirvijas jooksma


Piiratud sisuga minimängudest kõrini? Pole probleemi! Google Chrome hakkab nüüdsest valitud uhkemaid mänge otse brauseriaknas esitama. Google Chrome tehnoloogia Native Client, mis seda võimaldab, pole siiski mingi maagiatrikk, see laenab lihtsalt sinu arvuti võimalusi ning internetiühendust mängude jooksutamiseks. Ennekõike on lahendus suunatud neile, kes on harjunud (peamiselt vaid) brauseriaknas erinevaid pisimängukesi proovima ning ei ütleks ära ka millestki suuremast. Esimeseks üle aia hüppavaks lambaks on Bastion, võluv, äärmiselt stiilse heliribaga, nii PC-l kui Xbox 360-l ilma teinud märulrollikas, mille üheks põnevaks featuuriks kollitapu ning nodi korjamise kõrval on dünaamiline narratiiv. See tähendab, et mängu käiku kommenteeriv jutustaja seab sõnu vastavalt sellele, mida sa parasjagu ekraanil teed. 


Kuuldavasti on Square Enix Chrome`i jaoks kohandanud veelgi suurema mängu, IO Interactive toodetud märulseikluse Mini Ninjas, aga seda hetkel veel poest ei leia. 

Bastioni brauseris proovimiseks peab teil olema Google`i kasutajaprofiil ning Google Chrome veebilehitseja. Mängimiseks on vajalik katkematu internetiühendus. Chrome`i veebipoest leiab Bastioni otsingusõna järgi, laisematest lugejatest lugu pidades lisame selle teksti juurde ka otselingi. Steamis (PC) maksab Bastion hetkel 13,99 eurot, XBLA (Xbox 360) hinnaks on sel 1200 MSP, mis teeb eruodes orienteeruvalt 14-15. Chrome`i versiooni ost kulutab teie raskelt teenitud rahakuhjast umbes 11 eurot. 

Nõudmised süsteemile:
1,73GHz kahetuumaline või parem protsessor
2GB RAM
1GB vaba ruumi kõvakettal
512MB mäluga videokaart (shader model 2)

https://chrome.google.com/webstore/detail/oohphhdkahjlioohbalmicpokoefkgid

1 kommentaar:

  1. Freebet via Penyalur Dewa Poker Zabaikalsky krai Situs www.pokerusia.top Melalui Bank Capital Indonesia Kode Bank 055.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!