pühapäev, 21. august 2011

Olulised mängud septembris

September lööb selle sügishooaja mänguväravad valla ja valmistab mängureid ette hullumeelseks oktoobriks-novembriks, mil läheb lahti tõeline AAA tähesadu, mis iga pehmema rahakoti sõelapõhjaks lööb. Kurb tõsiasi tõepoolest. Võtkem siis alljärgnevat nimekirja tagasihoidliku treeningkavana ja lisagem sinna vabal valikul veel huvitavaid nimesid, mis siia ei mahtunud. Näiteks juba järgmisel reedel ilmuv RPG Deus Ex: Human Revolution.

2. september

DRIVER: SAN FRANCISCO

Driver on edule püüdva sõidumärulisarjana üsna õnnetus staatuses. Peale esimest ja viimast (Parallel Lines) sisaldab see eriti halba Driv3r käkki, millest räägitakse tavaliselt siis kui on tarvis eriti ebaõnnestunud projektist näide tuua. Nina kirtsutades, kulmu kortsutades. San Francisco toob mängu riskantse uuenduse, nimelt saab peategelane ennast nüüd erinevate sõidukijuhtide ihusse shiftida. Sõidukist väidetavalt jalutama ei minda, mis teeb värskest Driverist taas puhta sõidumängu. On see halb või hea? Kui see väldib kolmanda osa piinlikke tulistamislõike, siis 100% hea.


6. september

RESISTANCE 3

Sony Computer Entertainment toob meieni veel ühe eksklusiivmängu, millele ehk ülejäänud tähesaju taustal piisavalt tähelepanu pööratud ei ole. Kahtlemata on sel sügisel enamuse pilgud pööratud Uncharted 3 poole. Resistance nõrgim külg on olnud siiamaani veidi hooletuks ja tuhmiks jäänud universum, loodetavasti tuuakse kolmandas sisse rohkem inimlikku draamat, mis aitaks üüratumat relvavalikut veidigi tasakaalustada.


9. september

DEAD ISLAND

Mis oleks Dead Islandi edu valem nr 1. See võiks olla Dead Rising ilma ajapiiranguteta, pigem loopõhine, dramaatilisem, vähem humoorikam, enam sirgjooneline.


20. september

GEARS OF WAR 3

Microsofti üks viimaseid tõsiseid trumpe Xbox 360 pardal. Kas GoW jääb triloogiaks või mitte, selle selgitavad välja müüginumbrid.

1 kommentaar:

  1. Cashback dengan Agen QQ Kyu-Kyu Sakha republic Situs www.pokerusia.org Melalui Bank Danamon Indonesia Syariah Kode Bank 012.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!