kolmapäev, 31. august 2011

Uus Duke Nukem tulekul?


Ma hoian ennast tagasi ja ei tee ühtegi nalja, aasimaks selle kallal, millal siis järgmine Duke Nukem ilmavalgust näha võiks. Sest tegelikult on tegijatel viimase päris hullu ebaõnnestumise järel käes kõik trumbid järgmine mäng igal moel paremaks muuta. Võtku üks suvaline arvustus ette ja lasku minna. Muidugi tähendab see tööd, aga kahekümne aastaga (krt, ei suutnud vastu panna) peaks vähemalt ülejärgmise põlvkonna konsoolide jaoks pasliku toote valmis saama, sellise mis ei istuks oma kvaliteediga aastas 2011. Igal juhul võib vabalt vaidelda selle üle, kas Duke Nukem karakterina välja kannab, täna või kahekümne aasta pärast, ta on ikka nii oma ajastu nägu, liiga labane, liiga kergemeelne, liiga ettearvatav. Ta oleks justkui tegelane mingis unikaalses suletud, uinunud žanris ja mul on tunne, et suuremal osal mänguritest on temast sellisena tänapäevaste suurejooneliste tegelaskujude ja lugude vahel seigeldes lihtsalt külmalt ükskõik. Minul küll on.

Igatahes, Gearboxi meie arvamus ei huvita, nad ütlevad, et me kohtume selle ropusuise kangelasega veel. Midagi enamat nad hetkel lubanud ei ole, arvestades aastaid õhus rippunud lubadusi eelmise osa kohta, on see ka nutikaim tegu, mida nad teha saavad.

2 kommentaari:

  1. Cashback Terbesar melalui Bandar Blackjack Saratov oblast Situs www.rusiapoker.us Melalui Bank Central Asia Kode Bank 015.

    VastaKustuta
  2. Sebentar Lagi Undian Bonus Angpao Imlek Akan di Lakukan, Tepat pada Tanggal 4 Februari 2019 Dengan total Hadiah Rp 10.000.000,-

    Hanya di www.bolavita.site situs Agen JUDI online yang sudah berdiri sejak 2012! Aman Dan Sudah Terpercaya !

    Menyediakan berbagai jenis permainan Lengkap ! Mudah sekali di Akses, Karena bisa via Smartphone, Laptop dan Komputer !

    Minimal Deposit & Withdraw Rp 50.000,-

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : 0812-2222-995
    BBM : BOLAVITA

    ( Online 24 Jam Setiap / Tampa Libur )

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!