esmaspäev, 29. august 2011

Halo tegijad panustavad taas triloogiale


343 Industries jagas nädalavahetusel välja mõned olulised faktid Halo universumi ja tuleva neljanda osa kohta. Ja mitte ainult, Halo 4 on ühtlasi nurgakiviks uuele triloogiale. Värske kolmiksaaga, koondnimetusega Reclaimer Trilogy, käivitub neljanda osaga ja lõpeb kuuendaga. Neljanda osa tegevus toimub osaliselt hüljatud planeedil, kus meile tutvustatakse tulnukate iidset arhitektuuri ja tehnoloogiat, mis peaks oluliselt eelmiste mängude omast erinema. Lugu on otsene järg kolmandale osale. Ja vastuseks paljude poolt küsitavale - jah, Master Chief on taas sündmuste keskmes ja sel korral peaksime me tema isiku kohta ka rohkem teada saama. 

Halo 4 on töös olnud juba paar aastat, hetkel tegeleb sellega umbes 200-liikmeline meeskond. Suurt rõhku pannakse visuaalide vormistamisele, ühismängule ning ühismängu co-op mudelile, tegijate sõnul on väga oluline Halo reeglitest kinni pidada ja kogu elamus võimalikult suurejooneliseks kosmoseooperiks paisutada. 


1 kommentaar:

  1. Promo Terbesar via Agen Judi Ceme Samara oblast Situs www.rusiapoker.net Melalui Bank Permata Syariah Indonesia Kode Bank 014.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!