teisipäev, 15. mai 2012

Diablo 3-e mängijaid kummitavad veateated ja muud ebameeldivused!

Blizzard maadleb Diablo 3-e käimalükkamise järel erinevate probleemidega ja laiendab usinasti serveribaasi, et kõik mängu ostnud lõpuks ka mängima asuda saaks.

Kauaoodatud märulrollika esimesed tunnid on paljudele toreda ajaviite asemel vaid tuska valmistanud, sest Blizzardi serverid ei pidanud (paljude arvates ka oodatult) kasutajate suurele hulgale vastu. Mõnel juhul tähendas see pikemat sisselogimisprotsessi, halvemal juhul seda, et mängida ei saanudki. Lisaks kurnavad kasutajaid numbrikoodiga veateated, millest mingi osa on lahti kirjutatud Eurogameri vastavasisulises uudises (http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-15-what-all-the-diablo-3-error-messages-mean-and-what-to-do-about-them). Tundub, et mitmetele veakoodidest ei ole Blizzardil üldse mingit lahendust, aga loomulikult tegelevad nad probleemi kiire lahendamisega. Viimase ebameeldiva uudisena, avastati vaid mõned tunnid peale mängu käivitumist veel üks mängutapjast viga, mis on seotud Demon Hunteri klassiga. Kui teel kohatud järgijast NPC klibiga (aga võimalik ka, et mõne muu aksessuaariga) varustada, visatakse mängija serverist välja ning mitmel juhul kaob seejärel edaspidine sisselogimisvõimalus sootumaks. Blizzard soovitab seega ebamugavuste vältimiseks abilisele varustust mitte jagada.

Ühest küljest on sellised suured stardiprotsessid alati pisemaid ning suuremaid probleeme tekitanud. Üllatav siiski, et Blizzard ei suutnud sel korral kasutajakoormuse hulka kindlaks määrata. Arusaadav, et MMO-de kasutajad on selliste asjadega rohkem harjunud kui need, kes vaid üksikosa proovida soovivad ja mingil määral õigustatult küsivad: "Miks, kirevase päralt, mu nina all uks kinni löödi?" Hetkel võib küll nii öelda, et Blizzardi esimene ja teine vasikas aia taha ei läinud, aga kolmas on seal hetkel sabapidi kinni. 


3 kommentaari:

  1. tekkis küsimus, kas arvamuse kirjutaja on ikka piisavalt kursis varasemate versioonide ajalooga. nimelt olid neilgi olulised sünnidefektid, mida siluti veel pikalt tagantjärgi - kõik need on pool beetana esmalt käiku lastud ;)

    kolmas versioon saagast on väga paljulubav. kõige seni avastatuga võib rahule jääda, suur osa uut on loojate poolt nende endi sõnul veel mängijaid ees ootamas. omajagu paradoks on muidugi see maksimum level 60, mis on saavutatav suisa paari päevaga, kuid sellele on ka põhjendused ja vastukaalud ametlikult välja antud - eks näis, kas need ka reaalselt vett peavad.

    ebameeldivama poole pealt tooks välja selle, et lähimates poodides on kaup ebaausalt kallis. sama raha eest, mis siin plaati müüakse, saab netist otsides sama raha eest Collectors Editioni kätte - on ikka oluline vahe küll =)

    P.S. kui sel aastal Crysis 3, BF4 või S.T.A.L.K.E.R. järgmist osa välja ei tule, siis on viist aasta mäng kinnitatud ka D3 kujul :D

    VastaKustuta
  2. Tänud kommentaari eest! Olen veendunud, et Diablo 3 on vinks-vonks mäng iseenesest ja ma usun, et Blizzard saab ka muhud sel korral oluliselt kiiremini lihvitud. Antud uudis pidi lihtsalt hetkeolukorra pahupoolt kajastama, ei muud.

    VastaKustuta
  3. Pasang Gratis di Dealer Ceme Angarsk Situs www.rusiapoker.com Melalui Bank Woori Indonesia Kode Bank 069

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!