kolmapäev, 5. oktoober 2011

Playstation Store uuendus 5.10.11

Mida täna poest üles korjata, millest huvituda? Esimesena jääb olulistest silma Borderlands GOTY, mille üüratu sisu eest peab sooduskampaania raames tasuma umbes 12 naela, mis on tõesti superpakkumine. Kelle jaoks nimi ei peaks juhtmeid kokku viima - Borderlands on väga lühidalt selgitades värvikirev märulrollikas FPS-i nahas, parem co-op kui üksikmänguelamusena. Lisaks on täismängudest poes saadaval FPS Crysis 1, platvormer-värvielamus De Blob 2, lõbus, ent ultravägivaldne avatud maailma seiklus ning GTA kloon Saints Row 2, NBA Jam on Fire Edition, kihutamine Shift 2 Unleashed, FPS Homefront, golfisimu Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters, Ape Escape (mängimiseks vajalik Playstation Move) ning Eufloria. Playstation Plus programmiga liitunud saavad täiesti tasuta koomilise rollika Costume Quest, ühtlasi ka Uncharted 3-e beetasse sukelduda. Mis sa ütlesid? Et sul on ainult Portal 2 kodus, aga selle jaoks ei pakuta midagi. Vale puhta. Portal 2-e tasuta DLC on samuti allalaadimiseks valmis. Kui keegi meist peaks sihtima Playstationi klassikuid, siis jaapani importidest ootavad uudistamist rollikas Arc the Lad 1, shooter Cho Aniki ja Arcade Hits: Sonic Wings Special.     

Borderlands reklaamklipp:


3 kommentaari:

  1. eh, vaat see on alles muhe reklaam:

    http://kotaku.com/5846876/the-best-playstation-3-ad-weve-ever-seen-will-give-you-chills

    VastaKustuta
  2. Vapustav reklaam! See oleks lisaks igati hea klipp mõne viktoriini jaoks. Ehk siis nimeta peale vaatamist võimalikult palju tegelasi, keda ära tundsid. Ma teen sellest eraldi posti ka ajaveebi, tänud linki jagamast.

    VastaKustuta
  3. Promo Bonus via Bandar Ceme Online Tula oblast Situs www.pokerrusia.net Melalui Bank CIMB Niaga Syariah Kode Bank 023.

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!