reede, 16. september 2011

PC on lugejate seas populaarseim mänguplatvorm, mobiilid ja Playstation 3 samuti.


Enamik eelmise nädala küsitlusele vastajatest omab kodus mänguplatvormina PC-d. See ei tule laua- ja sülearvutite suurt levikut arvestades eriti suure üllatusena, nagu ka domineerivad mobiiltelefonid. Ilmselt on needki olemas kõigil või vähemalt suuremal osal vastanutest, aga tõenäoliselt kasutatakse kõneklotse mängimiseks harva. Minugi jaoks on PC pigem töö- ning telefon kommunikatsioonivahend. Ka Playstation 3 tundub olevat teistest populaarsem. Mitmed mu tuttavad on viimaste kuude jooksul selle masina endale hankinud, Blu-ray esitamise võimalus on kahtlemata argument, aga ka suur mänguvalik. Tegelikult loevadki selle konsooli (samuti teiste juures) lisavõimalused. Kas ma saan sellega Facebooki kiigata, teeb see wi-fi levialas midagi, on sel korralik veebibrauser, võimaldab see mingil moel 3D-d? Selle nädala küsimus puudutabki seda viimast. Kas siis prillidega või prillivaba 3D, nii PC-l, kui teistel mänguplatvormidel, mis seda võimaldavad, on oma ajast ees või maas. Kas 3D mängudes ja filmides on sinuni jõudnud?

2 kommentaari:

  1. Uuema aja mängud on mu jaoks ekraanil liiga plinkivaks ja kirevaks läinud - viimatine HM&M oli peadvalutamapanev õudus. Uue Diablo screenshotid jätkavad sama trendi. Seega - parem arusaadav pilt kui ruumiline jura :)
    Viimast võtaks siis, kui saab juba kiivri pähe panna ja konkreetselt mängu "sees" olla.
    Liis

    VastaKustuta
  2. Sony on seda Sinu poolt mainitud viimast võimalust ka tekitamas, kuigi see saab kallis lõbu olema (ca 800-900 eurot).

    Digital Foundry avaldas Eurogameris antud seadme arvustuse:

    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-sony-hmz-t1-personal-3d-viewer-review

    VastaKustuta

Avalda julgelt arvamust!